میرزا قاسمی یکی از پر طرفدار ترین غذاهای گیلان و مازندران میباشد که در سراسر ایران این غذا محبوبیت خاصی دارد و به عنوان پیش غذا نیز سرو می شود.

تاریخچه میرزا قاسمی

میرزا قاسمی توسط محمد قاسم خان  که در زمان ناصرالدین شاه قاجار  والی حاکم رشت بود ابداع شده و توسط وی گسترش یافت و به نام او نیز نام گذاری شد.

2 دستور پخت از میرزا قاسمی برای شما آماده نمودیم که ادامه مطلب می خوانید.

دستور پخت

مواد لازم:

  • بادمجان 5 عدد متوسط
  • گوجه فرنگی تازه 2 عدد
  • سیر یک بوته
  • تخم مرغ 3 عدد
  • روغن و فلفل و نمک به مقدار لازم

 

غذاهای محلی استان گیلان


طرز تهیه:


1. در ابتدا بادمجان ها را کباب می کنیم ( شما می توانید بادمجان ها را داخل فر و یا روی آتش کباب کنید ) سپس پوست آنها را کنده و سرهای بادمجان ها را جدا می کنیم؛ پس از آن بادمجان ها را ساطوری می نماییم.

2. حال نوبت به گوجه ها می رسد؛ گوجه فرنگی ها را در آب جوش ریخته و پوست آنها را میگیریم و سپس خرد می کنیم.

3. سیر را کوبیده و داخل روغن داغ که از قبل درتابه و روی اجاق آماده شده است میریزیم تا کمی سیر ها سرخ شود.

4. سپس بادمجان ها و گوجه های آماده شده را به همان تابه اضافه کرده و سرخ می کنیم ؛ این کار را تا زمانی که آب آنها کشیده شده و کمی روغن بیافتد ادامه می دهیم.

5. حال کمی نمک و فلفل به آن اضافه می کنیم و مایه را در یک طرف تابه قرار می دهیم و در طرف دیگر خالی تابه تخم مرغ ها را شکسته و مخلوط می کنیم و انقدر هم می زنیم تا بسته شده و سرخ شود

6. بعد بادمجان ها و تخم مرغ ها (یعنی تمام محتویات تابه) را با هم مخلوط می کنیم.

7. میرزا قاسمی ما آماده شده و می توانید آنرا در دیس کشیده و سرو کنید.


محسن آباد بادمجان ,کنیم ,تابه ,گوجه ,قاسمی ,میرزا ,میرزا قاسمی ,پوست آنها ,گوجه فرنگی منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

معرفی کالا فروشگاهی فروشگاه You shop دانلود فایل رام و فلش فریمور موبایل و تبلت دانلود اهنگ و موسیقی Nataliaejplb80 webbplats دانلود فایل های کمیاب آردوینو باز Arduino رزبری پای پروژه آموزش عکاسی در شب